multi_kreativni_studio_zoran_porodicne_r
multi_kreativni_studio_zoran_porodicne_r
deca multi kreativni studio zoran porodi

Porodične radionice i izleti

Poroične radionice i izleti nisu nikakva novost na beogradskom tržištu, ali se zato jedino u okviru MKS Zoran održavaju u kakvom-takvom kontinuitetu. Ovaj vid aktivnosti nastao je iz suštinske potrebe i iznikao je iz prakse Studija.

Razni planinarski podmladci, izviđači i sl. namenjeni su deci kod kojih je socijalizacija koliko-toliko uspešno započeta, kao i deci kod koje je motorika na tom nivou da mogu samostalno da svlađuju i zahtevniju konfiguraciju terena.

U Eko radionicama koje održava MKSZ  na otvorenom prostoru takođe nije dozvoljeno (u retkim slučajevima jeste) učešće roditeljima upravo iz razloga što je jedan od pedagoških ciljeva i gore pomenuta socijalizacija.

Baš iz tih razloga, što pojedina deca još nisu toliko samostalna, i u emocijonalnom i motoričkom smislu, kao iz jednostavnog razloga što pojedini roditelji žele da budu zajedno sa svojom decom u zagrljaju prirode, nastao je ovaj vid druženja.

Radionice su većinom tako koncipirane da angažiju podjednako i decu i roditelje.

Neki utvrđeni raspored/program ne postoji, jer sve zavisi od slobodinih termina vikendom - da nisu zakupljeni od strane fizičkih i pravnih lica. Zainteresovanim je najbolje da se prijave na mailing listu MKSZ  http://zoranodrampe.wixsite.com/kreativnistudiozoran/prijava-na-mailing-listu
 

multi kreativni studio zoran porodicne r