1. Reši rođendansku misteriju  - Escape room u tvom stanu

2. Eko & naučni rođendan u tvom stanu (ili studiju*)

1. Reši rođendansku misteriju - Escape room u tvom stanu

Koliko poznaješ svoj stan
Misliš da odlično poznaješ svoj stan? Da proverimo? Misterija postavljena samo za tvoju ekipu, originalna i neponovljiva.


Tragovi
Tragovi su u obliku fotografije (obično detalj neke celine), zagonetni opis traženog ili kombinacija prvog i drugog ili nešto sasvim treće što ti sada nećemo otkriti. Traženi tragovi su vidljivi delovi stana i pokućstva, a to se i igračima naglasi, tako da nema zavlačenja ispod stolova, otvaranja fioka i plakara, pomeranja knjiga i sl. Igra je zajednička, a može i u dve grupe.


Prostor
Prostor može biti samo vaš stan, a može se proširiti i na stepenište i zajedničke prostorije gde je to moguće. Broj učesnika sami odrđujete spram veličine stana. Vreme trajanja igre je jedan školski čas.


Broj dece
Veličina stana je bitan faktor u ovoj igri, ali nije presudan. I za stan od 200 kvadrata preporučuje se isto manja grupa jer veliki broj dece jednostavno fizički ne može da priđe traženom tragu


Preporuka
Deca pri igri, kako je već naglašeno, nemaju potrebe za kontaktom sa stvarima stana, ali dečija energija je ponekad izuzetno plahovita u žaru igre, te je blaga preporuka da prostor za kretanje treba osloboditi (pomeriti u stranu sa pravca kretanja) nepotrebnih stvari, a posebno lomljivih.
Dobitna kombinacija
Ovaj program je namenjen za rodjendane u zimskom periodu za one roditelje koji i dalje misle da su zimski rođendani u prirodi/otvorenom http://zoranodrampe.wixsite.com/kreativnistudiozoran/deciji-rodjendani-u-prirodi neadekvatno rešenje. I u ovoj avanturi više od preporuke je da početak rođendana (prvi deo), ako je to moguće, krene iz dvorišta zgrade/kuće, gde će deca osloboditi svoju nesputanu energiju barem na startu igre. Taj momenat može biti jako bitan za dalji tok igre.

Da ponovimo. Vreme trajanja igre je jedan školski čas.
Zoran 0628842560
 

multi_kreativni_studio_zoran_eko_naučni_

2. Eko & naučni rođendan u tvom stanu (ili studiju*)

Na samom početku jedana značajna informacija. Ova vrste rođendana je za MANJI BROJ DECE.

Široka lepeza kreativnih radionica u MKSZ pretočena je u rođendansku radionicu. Izbor radionica je prepušten slavljeniku i njegovim roditeljima, ali pri tome treba voditi računa da je ovo ipak rođendan i da dolaze deca sa različitim afinitetima**. Zato vam možemo predložiti oprobani miks. Fuzija opuštajućih i zahtevnijih aktivnosti.

Vreme trajanja sat i po. Za standardni miks cena je fiksna. Za pojedine aktivnosti po vašem izboru možda će biti potrebna minimalna doplata za materijal.

Potrebno je da obezbedite jednu (ili više manjih) radnih površina, spram broja dece i adekvatan broj stolica. Na nekim rođendanima deca su sedela na tepihu.

*Po osnivanju MKSZ je poslovao u relativno velikom prostoru pa su se zimski rođendani  u studiju odvijali redovno, ali pritužbe stanara zgrade na nivo buke dovele su do gašenaj te ponude.

Sadašnja ponuda je skoro ista što se tiče rada sa decom, samo što je trenutni prostor trostruko manji.
Pored predviđenog manjeg broja dece, da se ne bi ponovio pređašnji scenario nije predviđeno da se studio koristi kao klasična igraonica. Ako donesete tortu dobijate dodatnih pola sata (pauza u okviru programa) kada deca mogu da se posluže. Rođendanu prisustvuju samo roditelji slavljenika ako žele.

**Na klasične radionce u studiju doalze deca koja su već zainteresovana za tako nešto, i nije potrebno neko posebno motivisnje istih, za razliku od rođendana gde su deca neretko sa sasvim različitim sklonostima.
P.S. Cena rođendana je ista kao i rođendana u prirodi sa zimskim popustom
http://zoranodrampe.wixsite.com/kreativnistudiozoran/deciji-rodjendani-u-prirodi

Termin se smatra zakupljenim kada na tekući račun 265-6130310000440-60 kod Raiffeisen bank) MKSZ uplatite približno 60% ugovorene svote. Polje "svrha uplate" obavezno popunite sa  imenom slavljenika (i vaše), datumom i satom, te lokacijom rođendana. Nakon uplate obavezno mi pošaljite SMS sa tim istim podacima. U suprotnom rizikujete da se vaš rođendan preklopi sa nekim drugim.

Dan-dva uoči ugovorenog termina, budite slobodni (fini izraz za obavezno) da nazovete i još jednom zajedno proverimo dogovoreno.

Hvala unapred za poštovanje ovog pravila koje je uvedeno radi Vaše sigurnosti.

0628842560 Zoran